Medlemsbetingelser:
For os hos Ascend, betyder det meget at du ved, hvad det vil sige at være medlem hos os - derfor har vi nedenfor opridset de vigtigste medlemsbetingelser, på en måde der er forståelig, så er der nemlig ingen tvivl, hverken for dig eller os. 


Dit medlemskab:
Du kan købe vores månedlige medlemskab, klippekort, eller 6 og 12 måneders medlemskab på vores hjemmeside eller gennem vores app. 
Vores medlemskaber betales forud hver måned indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Fristen er løbende måned + 30 dage.  Du er altid velkommen til at tale med os i caféen eller skrive til kontor@ascendstudio.dk hvis du har brug for hjælp.


Abonnement: 
Vores månedlige medlemskaber, hvad end det er "månedligt medlem", "midday medlem" eller "mother medlem" fornyes automatisk hver måned. Dette gælder også pensionister og studerende. Køber du et 3, 6 eller 12 måneders abonnement, vil dette også blive fornyet efter udløb. 


Klippekort:
Vores klippekort er til dig, der vil have friheden til at hoppe til og fra vores hold, fra uge til uge. Vores klippekort er gyldige i 6 måneder, og du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, hvis du ikke har brugt nogle klip inden for perioden.

Har du fortrudt dit køb, kan du selvfølgelig altid skrive til os på kontor@ascendstudio.dk og få dine penge tilbage, såfremt du ikke har benyttet dig af vores ydelser endnu. Vi skal bare have din mail inden der er gået 14 dage fra dit køb.


Tilmelding:
For at tilmelde dig vores hold skal du købe et medlemskab eller klippekort til vores studio. 
Det kan du gøre HER eller downloade vores app til IPHONE eller ANDROID.
Så snart du har valgt abonnementstype, logger du ind med dine informationer og kan frit booke. 
Du kan både se hold, undervisere, beskrivelser og meget andet lækkert uden at være medlem.
Download enten app´ en, eller kig på vores hjemmeside. 

Afmelding før timer: Husk at melde fra, når du ikke kommer
Eftersom vi har begrænset antal pladser på hvert hold, (Vi ønsker nemlig du skal have fuld udbytte af træningen og vores underviser kan have fokus på alle) vil det betyde rigtig meget for os, hvis du melder afbud til timen, hvis ikke du kan deltage alligevel, så kan din plads nemlig gå til en anden.
Afmelding skal ske senest 2 timer før holdstart, for at undgå et gebyr på 25,- 

Rabat for studerende, ledige og pensionerede
Hos Ascend ønsker vi at alle skal have mulighed for at gå til yoga, uanset indtægt/og eller omstændighed, derfor er der nogle rabatter for studerende, ledige og pensionister. Husk bare at medbringe gyldig dokumentation og legitimation første gang du dyrker yoga hos os. 

Sæt dit medlemskab på pause 
Hos os kan du sætte dit medlemskab på pause i op til 3 måneder ad gangen, vi ved nemlig godt at livet kræver fleksibilitet.
Du kan maksimum sætte det i bero 2 gange på et år og minimum 1 måned pr. gang. Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder, med udgangspunkt i datoen dit medlemskab løber fra. Løber det eksempelvis fra den 8. i hver måned, kan du sætte det medlemskab i bero fra den 8. i hver måned, og minimum én måned frem (maks 3 måneder i streg) 

Skriv en mail til kontor@ascendstudio.dk senest 1 uge før du skal have sat dit medlemskab på pause, så ordner vi det for dig.

Opsiges medlemskabet under pauseperioden, annulleres pausen, medlemskabet genaktiveres og de gældende betingelser omkring opsigelse træder i kraft.


Opsigelse af dit medlemskab:
Ønsker du at opsige dit medlemskab hos Ascend, kan du gøre dette online. 
Du kan ikke opsige dit medlemskab i caféen eller over telefonen.
Opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned. Bliver du eksempelvis opkrævet den 18. november, og opsiger dit medlemskab den 8. november, får du den sidste opkrævning fra os den 18. november og kan træne frem til den 18. december.
Du kan til enhver tid genoptage dit medlemskab uden nogen former for gebyrer.

Ændringer til skemaet
En sjælden gang imellem kan vi være nødt til at ændre i ugeskemaet og i særlige tilfælde kan et hold blive aflyst på grund af sygdom eller lignende. Hvis vi aflyser eller rykker et hold, du har booket, får du en mail og/eller sms fra os i god tid. Du vil også kunne se ændringerne på vores hjemmeside.
Når et hold bliver aflyst, får du selvfølgelig din betaling tilbageført med det samme, hvis du har brugt et klip.


Aldersgrænse:
Du skal være fyldt 13 år for at dyrke yoga på vores "normale hold" 
Er du under 13-15 år, har vi teen- og børneyoga, se mere HER

Workshops og arrangementer
– Tilmelding til et arrangement/kursus/uddannelse er bindende.
– Tilmeldingen refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet i sin helhed.
– Tilmeldings- og kortgebyr refunderes ikke. Ved eventuel refundering af køb, kan dette blive pålagt et gebyr.

Ascend har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter.

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler §17 stk. 2 jf. §9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Tilmeldings-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.