Vores Undervisere 


Hos Ascend går vi meget op i din yoga - Vi ønsker at skabe en yogapraksis, hvor DU bliver set.

Ingen kroppe eller mennesker er ens. Netop derfor har vi fokus på at alle har forskellige behov og skal justeres forskelligt i stillingerne. 

Vi er også forskellige fra dag-til-dag og derfor har du mulighed for at komme til stort set alle vores hold hver dag, på alle tider af døgnet.

Vi har en bred vifte af forskellige timer som kan give dig lige det du ønsker netop i dag. 


Alle vores undervisere er professionelt uddannede yogainstruktører og har mange undervisningstimer bag sig. 
De er alle certificerede og underviser i de timer de er allerbedst til og som de allerhelst vil, det er glæden der driver vores timer. 
Læs lidt om vores forskellige undervisere nedenfor og dan dig et billede af deres stil og yogaerfaring. 
Vi anbefaler dig at prøve forskellige hold og forkellige undervisere, gerne flere gange. Hver underviser har sin egen facon og stil som gør dem unikke - og det kan nogen gange tage lidt tid at vænne sig til deres musik, flowtype eller formuleringer. 
Vi glæder os alle sammen til at se dig på vores hold:


Cille underviser i:

- "Flow Ascend" 

- "Slow Ascend"

- "Descend"

- "Yin"

- "Aerial" 

- "Chakra Yoga"

- Diverse workshops

- Certificeringer 

- Retreats

Julie underviser i:

- "Flow Ascend" 

- "Slow Ascend"

- Diverse workshops

- Certificeringer 

- Retreats

Naropa underviser i:

- "Flow Ascend" 

- "Slow Ascend"

- "Chakra Yoga"

- "Descend"

- "Yin"

- Diverse workshops

- Retreats

Rikke underviser i:

- "Flow Ascend" 

- "Slow Ascend"

- "Chakra Yoga"

- "Descend"

- "Yin"

- Diverse workshops

- Retreats

Stine underviser i:

- "Flow Ascend" 

- "Slow Ascend"

- "Chakra Yoga"

- "Descend"

- Diverse workshops

- Retreats


Lærke underviser i:

- "Flow Ascend" 

- "Slow Ascend"

- "Chakra Yoga"

- Diverse workshops

- Retreats

Lotte underviser i:

- "Aerial, Teen, Tween, Børn":

- "Aerial Ascend":

- Diverse workshops


Cille Elite Vegge Bjørck

Underviser, Ejer & stifter af Ascend


Cille er hjernen og hjertet bag Ascend. 

Hun er derfor at finde i studiet og Caféen i dagtimerne. Hvis hun ikke underviser, hygger i Caféen, eller tuller rundt og skaber god stemning med sit enormt høje energiniveau, høje latter og hurtige tempo, så er hun at finde i butikken. 
Cille har dyrket yoga siden hun var 14 år gammel og startede ud med helt traditionel yoga, vejrtrækning og meditation. Efter mange år on-&-off yoga, fordi andre sportsgrene, såsom, boksning, løb, dans, fodbold, håndbold, skiløb, vandsport mm. tog opmærksomheden har hun de sidste 6 år dedikeret al sin tid og kærlighed til yoga. 


"Jeg fik en masse småskader hist og her og voldsomme problemer med mine knæ - derfor gik jeg yogaens vej for at starte blidt op, men stadig bevæge mig. Jeg har, gennem yogaen, fået trænet min krop stærk og smidig og nyder nu igen andre former for sport - dog er det yogaen der trækker allermest. Det er ikke kun en sund og god motionsform, men også et afbræk for mit sind. Min overodnede livskavlitet øges gevaldigt ved daglig praksis af yoga, alt fra powerfulde og sveddryppende timer til yin og meditation - yoga er uundværligt for mig, det er min livsstil" 


Cille har samlet 630 timers YTT certificeringer både i Vinyasa, Hatha, Aerial, Yin, Yoga Nidra, Pre- & postnatal yoga, Ashtanga, sekvensering, Iyengar, yoga m. hjælpemidler, restorativ mm. 

Hun har mere end 3000 timers yogaundervsining bag sig, privat, i større grupper, for erhverv, online mm. Hun har afholdt adskillige kurser og uddannelser indenfor yogaens mange grene. 

De sidste 4 år har hun arbejdet for [jo:ga] hvor hun de sidste 2 år har været cheftræner og stået for at rekruttere nye undervisere og oplære dem, opstarte nye studier både rundt om i Danmark og i udlandet. 

Fordi hun selv har oplevet skader, og mærket på egen krop, hvordan yogaen kan hjælpe dig videre og give dig et liv med motion, på trods af begrænsninger, har hun meget fokus på at hver enkelt udøver opnår sit fulde potentiale, indenfor deres kunnen og formåen, derudover elsker hun brugen af hjælpemidler for at afhjælpe skader og styrke kroppen op på en naturlig og sund facon.
Cille er klart mest til tempofyldte og fysisk krævende yoga, men som hun selv udtaler det:


"Dét ene findes jo ikke uden det andet, og - hvis der er noget man har svært ved, så skal man gøre det dobbelt så meget, og jeg er sgu ikke så god til at ligge stille"
Julie Hartmann

Underviser & Certificeringsudvikler


Julie er vores powerhouse nede i Ascend - hun er stærk, mentalt og fysisk, og det afspejler sig i hendes alsidige undervisning, der både er kreativ, udfordrende, legende og med en god rød tråd fra start til slut. Julie er enormt nærværende og tilstede med de folk hun er omgivet af - fuld af energi og altid på farten med studiet, undervisning og alle former for træning. 

Hun har studeret på Paul Petersens idrætsunstitut, hun har derfor en bred vifte af erfaring indenfor alverdens spændende sportsgrene, både som udøver og underviser.

Eftersom hun også er uddannet personligtræner, falder det hende helt naturligt at have fokus på hvert enkelt individ, på trods af fyldte hold. Hun har både overskuddet og professionalismen til at give dig lige det input du har behov for, så du får det bedste ud af din praksis. Vi er ikke ens, og hver dag kan/vil vores krop noget forskelligt og det kan hun opfange. 


"Jeg elsker at hjælpe folk videre i deres praksis og finde frem til stillinger/øvelser de måske ikke har kunnet før, sørge for at de får de en positiv oplevelse og mærker de rykker sig fysisk og mentalt"


Julie er ved at uddanne sig til psykomotorisk terapeut, og udbyder skønnepsykomotorisk manuelle behandlinger - ligedes har hun certificeringer indenfor yoga og "funktionel movement" 
Disse forskellige tilgange til yogaen er en fantastisk kombination, og du vil opleve at de har sat sine præg på hendes timer, hvor hun har en eminent forståelse for anatomi, kroppens bevægelser og sammenhæng - Derfor vil hendes flows udarbejdes som næsten danseglidende bevægelser, hvor kroppen organisk kommer igennem styrkende, balancekrævende og fantasifulde stillinger og overgange. 

Julie er yderst opmærksom på, hvad vores krop har behov for, og nyder hvilke døre yogaen åbner både i vores krop såvel som i vores sind, hun elsker at sætte mål og mærke fremskridt i sin egen praksis såvel som i din. 


"Jeg er for eksempel slet ikke smidig selv, så det er noget jeg skal arbejde meget på at opnå, og når jeg så mærker fremskridt bliver jeg urtrolig stolt og glad - og det er den samme følelse jeg vil give videre til mine yogis, være behjælpelig på de punkter de måske ikke selv føler de er særligt stærke og lade dem føle at der her er en udvikling"

Naropa Møller

Underviser


Naropa er Ascends store humørbombe - han er varm og fuld af energi. 


Mere tekst kommer snart !!

Rikke Louise Steenberg

Underviser


Rikke er helt unik for Ascend - hun er rolig og fuld af kærlighed, samtidig har hun en hel fantastisk evne til at have overblik, være rolig og samtidig fuld af lidenskab og glæde. 

Rikke er ekstremt vidensbegærlig, og ynder at afprøve en masse forskellige former for yoga - herefter bliver hun bidt af det og dygtiggører sig indenfor forskellige stilarter, så hun kan videreføre sin passion til andre. 
Derfor besidder Rikke en bred vifte af viden indenfor både den fysiske del af yogaen, musikken og de skønne lyde vi forbinder med yogaens verden og en hel del spiritualitet - 
Hun har adskillige uddannelser bag sig, i både fyisk krævende yoga som Vinyasa og Hatha og de spirituelle "bløde yogaformer" som yin, yoga nidra, meditation, face yoga mm. og som om det ikke var nok, tilføjer hun også thai yoga massage, yoga filosofi og Ayuverda til hendes imponerede CV.

Som hun selv bskriver hendes hang til hele tiden at udvide hendes yogaviden og forsåelse:


"Stop aldrig med at lære, for liver stopper aldrig med at undervise

Og det er noget der kommer alle vores medlemmer tilgode, for Rikke kan forene al hendes imponerende viden og skabe fantastisk timer der både forener det fysiske og spirituelle på en måde alle kan få gavn af. Ligesom hende selv


"yogaen får mig til at se mig - det får mig til at se verden omkring mig, specifikt menneskene i den. Yogaen er i sin enkle stilhed powerfuld, den giver en ro og stabilitet som dybt inde skaber styrke og fleksibilitet, fysisk såvel som mentalt - yogaen er en kontinuerlig lærerig rejse af krlighed til os selv, hinanden og den verden vi begiver os rundt i"


Kom og prøv Rikkes timer, hun vil med garanti få skabt en indre ro hos dig, så du kan være stabil og glad i din egen krop. 
Stine Hermann Larsen

Underviser


Du vil kunne genkende Stine på hendes store smil og funklende øjne -
Stine er Ascends glædesspreder, hun er betænksom og enormt kærlig. 
Dette skinner igennem i hendes stærke timer, hvor det at være tilstede i nuet er vigtigt for hende, at kunne give slip og lade bevægelserne tale for sig selv, lade dem tage dig derhen, hvor du er lige nu i dette moment. 


"Yogaen taler sit helt eget unikke sprog og det gælder om at have tillid til processen og bare være med det der er i momentet - selvom man har mål med sin praksis er det essentielt for mig at få mine yogier til at være fuldstændigt tilstede i rejsen mod dem - min oplevelse er at når vi giver slip på præstationen, kan vi tillade processen at overraske og måske tage os af nye veje, vi ikke troede vi skulle."


Lige netop det med nye veje er også noget Stine kender rigtig meget til - hun startede hele sin fysiske rejse med at danse alt fra ballet, til jazz og moderne dans - hun er derfor enormt dygtig til at lave flydende flows og sjove overgange. Hendes tilgang til yogaen, såvel som livet, er legende og nysgerrig. Hun har et fantastisk overskud til hele tiden at være noget for andre og være intuitiv og tilstedeværende.
Hendes personlighed skinner tydeligt igennem med hendes dejlige persona der er nærværende og reel - og det vil de lækre timer Stine underviser også være, hun er dygtig til at se sine yogier og være med dem hele vejen igennem timen.

Kom til Stines timer og mærk den glade stemning hun formår at skabe og få en fuldendt dansende og legende time, du vil både blive udfordret, overrasket og grounded, leg med når hun:

"nørder med sekvensering og den fulde Flow oplevelse, i min undervisning. Jeg elsker at udforske stillingernes utallige variationer, men måske også især overgangene imellem dem."


Stine er en spændende underviser med en masse timer bag sig, både fysiske hold og som online underviser - hun er i øjeblikket ved at udvide sin yogahorisont yderligere med 200 timers YTT, hun har derfor fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig i yogaens verden lige netop nu. 
Lærke Victoria Dilling

Underviser


Tekst kommer snart !!

Lotte Lilu Barrett 

Underviser


Lotte er Ascend´s børneyoga underviser og har med adskillige certificeringer bag sig både interesse i børne- og teenyoga såvel som Aerial, vinyasa, hatha og de mere rolige stilarter restorativ, meditation, yoga nidra mv.

Eftersom Lotte også er uddannet pædagog og inklusionsvejleder, er hun ideel til at stå for børnene og vi oplever at de kommer igen sæson-efter-sæson. 

Hun har undervist i rigtig mange år og bliver ved med at udvide sin interesse og horisont indenfor yogaens verden - senest har hun kastet sin kærlighed over instrumentet "hand pan".

Lotte har haft faste børnehold i mange år og som hun selv beskrier det:


"At undervise børn og unge i yoga er simpelthen magisk.

Jeg elsker at undervise børn og unge - den energi der er i yogasalen når vi laver børne/teen yoga er nærmest ubeskrivelig, den skal opleves!

Jeg er et nysgerrigt og til stadighed legende menneske, og med smil og åbenhed møder jeg alle børn lige der hvor de er


I vores børneyoga, er det de kreative input børnene/de unge spontant bidrager med, som Lotte sørger for at inddrage i undervisningen, så føler hvert barn/ung sig set og som noget helt særligt. Det er nemlig det børneyoga kan, som den eneste “sport" er den inkluderende på både det fysiske og mentale plan. Lottes fornemmeste opgave er, at få alle til at føle sig godt tilpas i deres krop lige præcis som de er. At deltage på et hold hvor alle er søde overfor hinanden, og være en del af et fællesskab, er det ultimative mål for hende. 

For Lotte er yoga også en personlig del af hendes liv, såvel som en levevej


Yoga er en del af min hverdag - jeg navigerer gennem livet ved brug af åndedrættet og nyder den ro og styrke yogaen giver mig til at klare hverdagens og livets udfordringer. Da jeg mærker på min egen krop og i mit sind hvad yogaen gør for mig, er det et privilegie at give min viden videre til børn og unge“