Slow Ascend


Timen er for dig der gerne vil ned i kroppen, flyde i behagelige bløde bevægelser som skaber smidighed, nærvær og samhørighed med din krop. Vi sørger for at sindet og kroppen kommer ned i gear med vores skønne SlowFlows til blide toner og blød dæmpet belysning.
Alle niveauer kan deltage da du vil blive guidet langsomt igennem bevægelserne og hjulpet ind og ud af flowet med blokke, bælter, puder mm.


I denne time vil vi have fokus på at give slip.
Vi vil give slip på tanker, på spændinger, på vejrtrækningen -  være tilstede på måtten, med dig selv, dit åndedrat og din dovne krop. Du skal bare nyde at blive guidet igennem en hel time med blide bevægelser og stræk som vil resultere i en mere smidig krop og fornyet overskud.

I timen vil der være blide overgange og SlowFlows som vil løsne op i muskler og led, vi vil varme kroppen blidt op så vi kan holde nogle stræk lidt længere tid og dermed falde helt til ro. 
Du vil kunne koble fra til de blide toner af behagelig musik og dæmpet varm belysning som gør at vores hoved kan falde til ro og vi kan glemme tid og sted. Underviserens blide toneleje vil få dig ned i gear og guide dig ved hjælp af vejrtrækning og hjælpemidler igennem timen. 

Efter vores krop er blevet æltet godt igennem, vil vi afslutte timen i vores lækre afspændingsøvelse, Savasana.


ProTip:

Kom gerne 10-15 min inden timen starter, så du kan lægge dig godt tilrette på måtten, komme ned i gear og have fokus på din vejrtrækning - lade kroppen falde til ro og nyde at det næste stykke tid er dedikeret til at forkæle din krop og sind.

Du kan også med fordel kombinere denne time med en af vores andre mere aktive timer, såsom "Flow Ascend" eller "Aerial Ascend". 
Det er en dejlig kombination, hvor du først får brugt kroppen, svedt, får gang i blodgennemstrømningerne og vækket kroppen til live, for så bagefter at være dejlig varm til at kunne komme dybt ind i de blide bevægelser og stræk vores mere "afslappende time" har at byde på. 

Ligeledes kan du forlænge følelsen af velvære og jordforbindelse, ved at blive til en "Sleepless Ascend" time, hvor du vil høste alle fordelene ved at blodgennemstrømningerne i kroppen er langsomme og nervesystemet er faldet helt til ro.