Midday Ascend


Velkommen til vores eftermiddagstime. 

Denne time er tiltænkt dig der bedst kan lide at dykke ned i din praksis når både krop og sind er vågnet, og/eller ønsker at have aftenen fri til andre planer. Måske er du studernede, arbejder på skiftende tider, har ferie, fri om formiddagen eller lignende.

Timen skifter imellem vores to mest populære hold:

"Slow Ascend" & "Flow Ascend"

I denne time vil du møde øvelser der styrker din muskulatur og kondition, du vil blive udfordret på din balance, hvilket er en vigtig del at vedligeholde da balancen er noget af det der aftager allermest med alderen. 
Du vil blive guidet igennem timen ved brug af vejrtrækningen og vil opleve at tempoet er højt, din puls vil derfor komme op og forhåbentligt vil vi få dig til at svede - vi ønsker at få gang i vores kondition og fedtforbrænding - så glemmer vi både tid og sted for en stund, som gør at vores sind giver efter og vi har fornyet energi efter timen.
Få brugt din krop i vores flow timer, hvor vi altid vil starte med en dejlig opvarmning for at forberede kroppen på de spændende stillinger og overgange vi skal lege med i den pågældende time.
Stress af i sind, såvel som krop, når vi slutter timen med nogle bløde og dejlige stræk der udmunder i vores lækre afspændingsøvelse, Savasana.Du kan købe et specielt "Midday medlem", som er billigere end et månedligt medlemskab og som har nogle fordele for netop dig der kan træne om eftermiddagen. 

ProTip:

Denne time er ideel for dig der har noget arbejde du skal lave i dagstimerne, det kunne være på computeren, læsestof, skriveri, studie, gruppearbejde eller lign. du kan med fordel sætte dig alene, eller med dine kolleger/studiekammerater i vores lækre café med god internet forbindelse, og når du/I så har brug for en pause kan I deltage på en yogaitme og derefter vende tilbage til arbejdet.

(alle dine ejendele kan blive liggende i caféen eller låses inde i vores tilstødende lokaler og/eller skabe under timen)
Det er videnskabeligt bevist at vi ikke kan holde koncentrationen særlig længe ad gangen og har brug for et afbræk, for krop såvel som sind - ydermere vil motion/bevægelse skabe fornyet energi og du vil opleve at arbejde mere effektivt efterfølgende.Du kan sagtens dyrke yoga hver dag, og eftersom vores timer skifter imellem slow og flow, vil din krop respondere rigtig godt på en mere fysisk time den ene dag og dybe lækre, blide og bløde stræk den næste.
Brug din månedlige "bonustime" på at prøve et hold som du ikke kan få om eftermiddagen - udvid din praksis med en Aerial time, Yin, sleepless Ascend eller deltag på vores lækre weekend workshop time "Ascend into color" (+ 50,-) Hvor du efterfølgende vil få en lækker juice i vores café.