Kiddo Ascend


Disse hold er for børn i alderen 7-15 fordelt ud på fire forskellige hold (både Aerial og teenyoga)

Det er en time, hvor dit barn dykker ned i sin krop og får udforsket og styrket balancen, kropsbevidsthed, styrke, motorik og leg. Der er vægt på det sociale aspekt og nærværet med jævnaldrende ligesåvel som den gode motion og kropsforståelse som yogaen skaber.

Det er vigtigt at bruge kroppen heIe livet igennem.

Rigtig mange studier viser, at jo før man starter med at dyrke motion jo større er chancen for at det bliver en del af ens livsstil, vane og glæde som holder ved hele livet. Netop derfor er vi meget glade for vores børneyoga, hvor børn i alle aldre kan få alle de gavnlige fordele som yogaen har at byde på. Børnene får rørt sig på en sjov måde som styrker deres finmotorik, deres kropsforståelse og deres muskler - vi skaber en legende time, hvor alle niveauer kan deltage. I vil opleve at børneyoga giver en ro hos børnene som de også trænger til i en verden fuld af tv, computer, mobiltelefoner og input. 
Det er et forløb, hvor børnene får lov at udvikle sig i deres tempo og hvor der hele tiden er plads til forbedring. Vi har stærkt fokus på anerkendende og komplimenterende indlæring og at styrke selvværet og selvtilliden igennem positive kropslige oplevelser. 

Børneyogaen på Strandboulevarden 75 er yderst populær og vi oplever at rigtig mange børn kommer igen sæson efter sæson, år efter år. For at være med til børneyoga tilmelder man sig en sæson ad gangen, du kan finde det hold der matcher dit barn under  "Kiddo Ascend". 

ProTip:

Imens dit barn nyder samværet med andre jævnaldrende, får dyrket en masse motion og udforsker sin krop, kan du få et frirum i vores lækre café - her kan du trække dig tilbage fra hverdagen, enten alene eller sammen med de andre forældre - nyd en kop kaffe, en juice eller sund kage/snack, velvidende at vi har godt styr på dit barn imens du kan finde et velfortjent pusterum.