Flow Ascend


Timen er for dig der gerne vil udfordre din krop og dit sind.

Du vil møde nogle mere fysisk krævende stillinger og overgange, og et flow der bliver guidet med vejrtrækningen og tempo. Vi vil sørge for en god stemning med lækkert lys og dejligt upbeat yogamusik der kreerer et frirum, hvor der er plads til at du kan glide uforstyrret og flydende på din måtte og bare være i din praksis. 

Timen er henvendt til alle niveauer, da vores dygtige undervisere vil skalere stillingerne efter dit behov.


I denne time vil du møde øvelser der styrker din muskulatur og kondition, du vil blive udfordret på din balance, hvilket er en vigtig del at vedligeholde da balancen er noget af det der aftager allermest med alderen. 
Du vil blive guidet igennem timen ved brug af vejrtrækningen og vil opleve at tempoet er højt, din puls vil derfor komme op og forhåbentligt vil vi få dig til at svede - vi ønsker at få gang i vores kondition og fedtforbrænding - så glemmer vi både tid og sted for en stund, som gør at vores sind giver efter og vi har fornyet energi efter timen.
Få brugt din krop i vores flow timer, hvor vi altid vil starte med en dejlig opvarmning for at forberede kroppen på de spændende stillinger og overgange vi skal lege med i den pågældende time.  

Stress af i sind, såvel som krop, når vi slutter timen med nogle bløde bevægelser og blide stræk der udmunder i afspændingsøvelsen, Savasana.

Oplev det lækre univers vi skaber når musik, lækkert lys, kreative flows, nye spændende stillinger og vejrtrækning mødes i en fantastisk symbiose som resulterer i en moving meditation. 

Der vil ofte være mulighed for at underviseren vil byde på mere spændende, udfordrende og svære stillinger i flowet, som lægger op til leg og som vil udvide din praksis, balance, kropsforståelse og motorik. 

ProTip:

Kom gerne 10-15 min inden timen starter, så du kan varme en lille smule op - vi vil altid starte vores time med opvarmningsøvelser, men alles kroppe er forskellige og du ved, hvad lige netop DIN krop kalder på i dag, så du er klar til at flowe når timen starter. 

Du kan med fordel kombinere denne time med en af vores andre mere afslappende timer, såsom "sleepless ascend", "Slow Ascend" eller "Yin" 
Det er en dejlig kombination, hvor du først får brugt kroppen, svedt, får gang i blodgennemstrømningerne og vækket kroppen til live, for så bagefter at være dejlig varm til at kunne komme dybt ind i de blide stræk vores mere "afslappende timer" har at byde på.