Chakra Yoga

Dette er vores helt unikke hold som du kan opleve hver weekend hos Ascend.

Det er en helt ny yogaform som vi er det eneste studio i Skandinavien der udbyder. 
Hver weekend forvandles studiet til et helt nyt univers badet i farve.
Det er videnskabeligt bevist at lys og farver har en påvirkning på vores krop og sind og generelle velvære. Vi dykker derfor ned i farvernes univers og leger med en ny farve, baseret på de 7 chakraer.
Hver farve har sin hel egen effekt på os - alt fra helende, beroligende, opkvikkende, søvndyssende, opladende, omfavnende, groundende mm.

Fordi vi ønsker at skabe en luksuriøs time for både krop og sjæl - vil vi stimulere og forkæle alle dine sanser, derfor får du serveret en lækker juice, i dagens farve, efter timen.
Juicen vil være afstemt dagens tema, så farve, musik, bevægelser og mad vil harmonere og du vil få en sanseoplevelse der vil give dig fornyet energi og glæde.

 

Der er ikke en eneste "Ascend Into Color" time der er ens, da vi arbejder ud fra forskellige farver hver uge.
Vi tager udgangspunkt i de 7 chakraer, og dykker ned i hver eneste egenskab de har, hvad farverne gør ved vores humør, vores tanker, vores sind og fysisk krop.

Du vil opleve alt fra energiske og powerfyldte timer, til rolige blide yin-inspirede timer, timer akkompagneret af live-musik mm. nogle af timerne vil vi byde vores Aerial slynger velkomne og nyde stræk, bevægelse og vejrtrækning imens vi hænger fra loftet. 

Du kan hver uge læse om ugens farve og den pågældende chakra - 
Du vil også kunne læse om, hvilken juice du vil få serveret og hvilke gode egenskaber ingredienserne har for din krop. 

Kom og mærk, hvad en verden af farve kan gøre for dig. 

ProTip:


Book din time i god tid, da det vil være et populært hold - eftersom der er 7 chakraer, går der adskillige uger inden vi dykker ned i samme farve og fokus igen. 

 Der er rig mulighed for at blive hængende i Caféen efter din time både med venner og familie, hvor I kan nyde en let morgenmad/frokost med jeres juice, spille et spil og få en rolig afrunding på ugen i vores afstressende omgivelser.  

Prøv flere timer for at mærke forskellen af de forskellige farver og fokus vi har på kroppen - oftest er den time/farve/fokus du synes er den sværeste/hårdeste den du skal dyrke lidt oftere, det er her der er udvikling at hente. 


03/10 = Root, Muladhara ❤️

10/10 = Sacral, Svadhistana 🧡

17/10 = Solar Plexus, Manipura 💛

24/10 = Heart, Anahata 💚

31/10 = Throat, Vishuddha 💙

07/11 = Third eye, Ajna 💜

14/11 = Crown, Sahasrara 💗