Chakra Yoga

Dette er vores helt unikke hold som du kan opleve én gang om måneden hos Ascend.

Det er en helt ny yogaform som vi er det eneste studio i Europa der udbyder. 
Èn søndag om måneden, forvandles studiet til et helt nyt univers badet i farve.
Det er videnskabeligt bevist at lys og farver har en påvirkning på vores krop og sind og generelle velvære. Vi dykker derfor ned i farvernes univers og leger med en ny farve, baseret på de 7 chakraer.
Hver farve har sin hel egen effekt på os - alt fra helende, beroligende, opkvikkende, søvndyssende, opladende, omfavnende, groundende mm.

Fordi vi ønsker at skabe en luksuriøs time for både krop og sjæl - vil vi stimulere og forkæle alle dine sanser, derfor får du serveret en lækker juice, i dagens farve, efter timen.
Juicen vil være afstemt dagens tema, så farve, musik, bevægelser og mad vil harmonere og du vil få en sanseoplevelse der vil give dig fornyet energi og glæde.


BOOK

 

Der er ikke en eneste "Chakra Yoga" time der er ens, da vi arbejder ud fra forskellige farver hver måned.
Vi tager udgangspunkt i de 7 chakraer, og dykker ned i hver eneste egenskab de har, hvad farverne gør ved vores humør, vores tanker, vores sind og fysisk krop.

Du vil opleve alt fra energiske og powerfyldte timer, til rolige blide yin-inspirede timer, timer akkompagneret af live-musik mm. nogle af timerne vil vi byde vores Aerial slynger velkomne og nyde stræk, bevægelse og vejrtrækning imens vi hænger fra loftet. 

Du kan hver måned læse om den kommende Chakra Yoga time, om farven, hvad denne time arbejder med/på, læse om intensiteten mm. 
Du vil også kunne læse om, hvilken te du vil få serveret og hvilke gode egenskaber ingredienserne har for din krop. 

Kom og mærk, hvad en verden af farve kan gøre for dig. 

ProTip:


Book din time i god tid, da det er et populært hold - eftersom der er 7 chakraer, går der adskillige måneder inden vi dykker ned i samme farve og fokus igen. 

 Der er rig mulighed for at blive hængende i Caféen efter din time både med venner og familie, hvor I kan nyde en let morgenmad/frokost med jeres te, spille et spil og få en rolig afrunding på ugen i vores afstressende omgivelser.  

Prøv flere timer for at mærke forskellen af de forskellige farver og fokus vi har på kroppen - oftest er den time/farve/fokus du synes er den sværeste/hårdeste den du skal dyrke lidt oftere, det er her der er udvikling at hente. 


BOOK

30/01 = Root, Muladhara ❤️

27/02 = Sacral, Svadhistana 🧡

27/03 = Solar Plexus, Manipura 💛

24/04 = Heart, Anahata 💚

29/05 = Throat, Vishuddha 💙

26/06 = Third eye, Ajna 💜

31/07 = Crown, Sahasrara 💗