Aerial Ascend

Book Aerial:

For medlemmer 

For ikke-medlemmer

Prøvetime


Aerial er en lidt nyere type yoga, hvor det legende aspekt har en fremtrædende rolle.
Aerial yoga er for alle, hverken alder eller yogaerfaring har betydning for din Aerial time.

Både tempo og stillinger bliver nemlig tilpasset dig. Ligeledes indstiller vi også din slynge, så den kommer til at passe perfekt til din højde og krop.

Aerial er en time der er sjov og udfordrende for balancen, finmotorikken, kropsforståelsen og coren- vi får bogstavelig talt vendt op og ned på vores perspektiv og krop, hvilket kan være dejligt befriende og løsne op for spændinger fysisk og psykisk.

I Aerial timerne vil vi altid starte op med lidt blid bevægelse så vi får gang i kroppen.
Der er fokus på armene og coren der bliver brugt meget i Aerial - du vil møde en god blanding af fysiske øvelser, som kræver lidt krafter og styrke og en masse dejlige stræk, hvor vores krop bliver arbejdet godt igennem på en måde kun en slynge kan hjælpe os på vej til.
Alle stillinger vil blive guidet tydeligt og forsvarligt, med sikkerhedssaspekter for øje.  

Du vil hele tiden have mulighed for lidt støtte og hjælp i form af fødder på måtten eller ved brug af armene.

Det er en super sjov time som er et godt suppliment til din øvrige yogapraksis, da kroppen kan komme ud i stræk, twist, bagoverbøjninger, inversions, overgange mv. som du ellers ikke vil kunne prøve.

Efter du har lavet en masse dejlige flows i slyngen og måske prøvet at kaste dig ud i nogle tricks med sving, fold, twist eller lign.

afslutter vi timen som vi plejer i vores Savasana. I denne time vil det dog foregå hængende frit fra loftet i den 3 meter brede slynge, som vil omfavne dig så du kan give efter og lade tyngdekraften få kroppen til at smelte ned i slyngen og du vil opleve en lækker vægtløs svævende fornemmelse der strømmer indover krop og sind. 

Det er en ideel måde at udvide din krops bevægemønster på - vi er meget vant til de samme planer som kroppen bevæger sig i når vi går, ligger eller sidder. Slyngen vil automatisk få din krop til at opleve nye bevægelser og stillinger som vil skabe en muskelforbindelse til dele af din krop du, i din hverdag, ikke er i kontakt med. Det skaber forøget ro og velvære og du vil opleve din krop har nemmere ved at falde til ro om aftenen 

ProTip:

Aerial er en god time at kombinere med din "normale" yogapraksis. Du vil nemlig blive udfordret på stillinger og stræk du normalt ikke vil have til rådighed uden din slynge. 
Det er en god måde at lege med inversions med støtte og "sikkerhedsnet". Du vil opleve øget balance og koncentration i andre aspekter af dit liv ved regelmæssig dyrkning af Aerial. 

Aerial handler meget om at turde, og om at stole på slyngen - den vil holde dig - det handler meget om teknik og små tricks og fif. 
Prøv derfor Aerial et par gange, så du kommer ud af din comfort zone og mærker, hvor hurtigt din krop lader sig smelte ind i slyngen og give efter for tyngden og den vidunderlig effekt det giver at komme ud og flyve.