FLOW er for dig der gerne vil udfordre din krop og sind. Du vil møde nogle mere fysisk krævende stillinger og overgange, og et flow der bliver guidet med vejrtrækningen og tempo. Vi vil sørge for en god stemning med lækkert lys og dejligt upbeat yogamusik der kreerer et frirum, hvor der er plads til at du kan glide uforstyrret og flydende på din måtte og bare være i din praksis. 

Timen er henvendt til alle niveauer, da vores dygtige undervisere vil skalere stillingerne efter dit behov.


AERIAL er en nyere type yoga, hvor vi leger os til en stærkere krop, smidighed, bedre fysik og balance.
Aerial yoga er for alle, hverken alder eller yogaerfaring har betydning for din Aerial time.

Både tempo og stillinger bliver nemlig tilpasset dig. Ligeledes indstiller vi også din slynge, så den kommer til at passe perfekt til din højde og krop.

Aerial er en time der er sjov og udfordrende for balancen, finmotorikken, kropsforståelsen og coren- vi får bogstavelig talt vendt op og ned på vores perspektiv og krop, hvilket kan være dejligt befriende og løsne op for spændinger fysisk og psykisk.

Denne time er henvendt til mødre på barsel - Du kan medbringe din baby til timen, hvor vi sørger for at skabe et dejligt frirum for jer begge.
Vi ønsker du, som nybagt mor, skal have muligheden for, stille og roligt, at vende tilbage til din praksis og samtidig ikke skal gå på kompromis med den kvalitetstid du og din baby har i barselsperioden.
Du skal ikke tænke på pasning af din baby, da der både er plads til dit barn i salen eller sovende i caféen.

Vi har kroge i loftet i salen, hvis du ønsker at medbringe en slynge eller lign. dit barn kan sove i. 

Disse hold er for børn i alderen 7-15 fordelt ud på fire forskellige hold (både Aerial og teenyoga)

Det er en time, hvor dit barn dykker ned i sin krop og får udforsket og styrket balancen, kropsbevidsthed, styrke, motorik og leg. Der er vægt på det sociale aspekt og nærværet med jævnaldrende ligesåvel som den gode motion og kropsforståelse som yogaen skaber.

SLOW er Timen er for dig der gerne vil ned i kroppen, flyde i behagelige bløde bevægelser som skaber smidighed, nærvær og samhørighed med din krop. Vi sørger for at sindet og kroppen kommer ned i gear med vores skønne SlowFlows til blide toner og blød dæmpet belysning.
Alle niveauer kan deltage da du vil blive guidet langsomt igennem bevægelserne og hjulpet ind og ud af flowet med blokke, bælter, puder mm.

YIN er timen, hvor vi trækker stikket for en stund.
Vi arbejder på at få en smidigere krop og et afslappet sind - I yin ligger vi i stillingerne i minimum 3 min ad gangen. At ligge længe i stillingerne med brug af hjælpemidler vil gøre os smidige, løsne op for vors bindevæv, fjerne affaldsstoffer og let ittitation i led og muskler. I timen vil vejrtrækningen være i fokus og du vil guides grundigt i hver stilling så den er tilpasset dig. 
Yin er for dig der har svært ved at sove, eller som fæler dig stresset og presset i hverdagen - yin vil skabe balance i en yang tilværelse. 


(Vigtigt for denne time)
(Descend ligger altid i forlængelse af et tidligere hold, der er ikke "pause" imellem de to timer, da man enten bliver liggende og tager to hold i streg, eller lister stille ind med ens hjælpemidler og finder en plads i salen. Underviseren starter Descend timen når alle ligger stille... har du været på holdet før Descend, Forlader du bare salen lydløst)

Descend er den ultimative "afslapningstime" den handler kun om ro og velvære for sindet. Du kender måske allerede konceptet som "Yoga Nidra" eller "Yogic Sleep", hos Ascend kalder vi det Descend - fordi vi lander, og grounder os selv - vi lander i kroppen, vi lander i nuet, vi lander simpelthen i os selv.