Ascend


I det dejlige studio på Østerbro vil du kunne få en helhedsoplevelse, hvor de helt nyrenoverede toiletter, omklædning og sal byder på spritnyt udstyr og en moderne flot indretning.
Caféen som er hjertet af studiet er åben, hyggelig og lys, den indbyder til at man kan hænge ud med venner, familie, kæreste og andre yogier, spille spil og hygge enten i vores hængestole, vores brede pudebeklædte vindueskarm eller den lange vægsofa med bløde lammeskind.
Du kan blive hængende hele dagen, da vi i Caféen byder på hjemmelavede sunde snacks og kager, alt uden sukker -
Vi laver også friske juicer/smoothies, friskbrygget kaffe, matcha te, golden latte og lette portioner af mad både som morgenmad og frokosttallerkener.  
Det er et ideelt sted at sætte sig og arbejde, alene eller i grupper. Vi har installeret hurtigt internet og der er maser af opladningsmuligheder og hyggelige afkroge - her kan du arbejde indtil du har behov for et afbræk i form af en yogatime.
Vores undervisere som er nøje udvalgt til de enkelte timer er kompetente, professionelt uddannede og certificerede yogainstruktører. 
De glæder sig til at byde dig velkommen og levere en fantastisk time hver gang. 
Hos os er du altid velkommen til at benytte dig af vores gode yogamåtter og andet udstyr. 

Hos Ascend, kan du få dækket alle dine behov for yoga. 
Vi har både aktive timer, rolige timer, legende timer, workshops, retreats og certificeringer. 


Medbring sportstøj og en hængelås, så er du igang !! Vi kan kun være noget for andre, hvis vi først er noget for os selv. 
Så kom ned til os og udnyt den tid og selvkærlighed du fortjener !!